Nous Cursos 2021! Cursos que comencen al Gener

Notícies

Novetats i esdeveniments

OSONA IDIOMES

OSONA IDIOMES és una acadèmia d’idiomes que va néixer a St. Hipolit de Voltregà a l’any 1991 i des de llavors ha anat creixent i ampliant ubicacions a la Comarca d’Osona. Som un equip de 17 professors nadius i llicenciats qualificats.

Des de fa més de 25 que ens dediquem a l’ensenyament de llengües amb l’objectiu de poder transmetre al màxim tots els nostres objectius i coneixements perquè els nostres alumnes assoleixin els seus objectius amb els millors resultats.

Idiomes:
Anglès, Francès, Alemany, Italià i Xinés

SERVEIS

 • Cursos durant tot l’any per a nens, joves i adults.
 • Clases durant els mesos de Juny i Juliiol el Summer Camp
 • Cursos intensius a l’estiu.
 • Extraescolars a moltes AMPES i escoles de la Comarca, tant de primària com de Secundària.
 • Extraescolars a AMPES i escoles centrades en la conversa i l’escolta (fun with english).
 • Auxiliars de conversa a les escoles
 • Servei de traducció i interpretació
 • Classes particulars
 • Formació de formadors

READY

 • Preparem pels exàmens oficials de la Universitat de Cambridge : Young Learners, KET, PET , FCE i CAE ).
 • Preparem pels exàmnes del TRINITY COLLEGE.

Traduccions

Oferim servei de traduccions de tot tipus de texts així com generals, tècnics, científics, pàgines web...etc.

Fem traduccions inversa i directa dels següents idiomes:

Català, Castellà, Anglès, Francès, Italià i Alemany

Oferim servei d’interpretació. Fem traduccions simultànies per a reunions , congressos, visitants a fàbriques o instal.lacions.

Anglès per a empreses

Osona Idiomes
organitza els cursos d’idiomes que més convingui a cada empresa, adaptat a les necessitats de l’empresa, a nivell de formació i d’horari.
Gestionem les subvencions que tenen les empreses a través de la fundació tripartita i d’aquesta manera la formació dels treballadors d’una empresa té cost zero.

Osona idiomes us pot tramitar la bonificació de la formació d’idiomes.

Mètode pedagògic

Com sempre i des de l’any 1991, Osona Idiomes utilitza una metodologia d’aprenentatge de la llengua anglesa que es concentra totalment en la immersió lingüística. Això fa que, d’aquesta manera, es pot arribar a un procés natural d’adquisició de la llengua anglesa per part dels alumnes. Com ja sabeu, el nostre equip docent està format amb un gran percentatge de professors natius qualificats i també llicenciats en filologia Anglesa. Els nostres professionals responen a un perfil totalment adequat per ensenyar la llengua anglesa d’una manera natural i amb l’objectiu d’anar introduint als alumnes en l’escolta, comprensió i la comunicació de la mateixa llengua.

Cursos

CURSOS INTENSIUS A L’ESTIU
Són cursos durant el mes de Juliol . Hi ha cursos de preparació pels exàmens oficials de la Universitat de Cambridge, tenint en compte que hi ha una convocatòria a finals de juliol. També hi ha cursos de reforç i també cursos de conversa.

Cursos per nens

A Osona Idiomes comencem des dels 2 anys amb l’aprenentatge de les llengües. Volem que el procés d’aprenentatge sigui totalment natural i és per això que fem immersió total a les classes . Volem transmetre la llengua d’una forma amena i divertida i de la manera més natural possible. Els grups són molt reduïts i això permet potenciar la comprensió i la comunicació oral .

A 3r de primària comencem amb la programació dels exàmens oficials Young learners Starters, i anem seguint amb la continuació dels mateixos.

Els cursos durant l’any van des d’una hora lectiva a la setmana fins a 2 hores.

Cursos per joves

A secundària l’objectiu continua essent el mateix. Volem que els alumnes assoleixin els seus objectius i tinguin els millors resultats pel que fa als exàmnes de la Universitat de Cambridge. A través de les classes dinàmiques i participatives i en un grup molt reduït, continuarem transmetent als alumnes la motivació i l’interès en l’aprenentatge de la llengua.

Oferim cursos de 2h i 3 h lectives setmanals.

Oferim una hora de consulta gratuïta per tots els alumnes, en el cas de necessitar o voler una atenció més individualitzada.

Cursos per adults

Està dedicat a aquells que tingueu ganes d’ampliar la vostra formació. Tenim diferents cursos per a adults que s’adapten a diferents nivells i horaris.

Oferim classes de gramàtica enfocades als exàmens oficials i també classes de conversa.

Oferim cursos des de 1h lectiva a la setmana fins a 3 hores.

Oferim classes particulars

Cursos per empreses

Osona Idiomes organitza els cursos d’idiomes que més convingui a cada empresa, adaptat a les necessitats de l’empresa, a nivell de formació i d’horari.

Gestionem les subvencions que tenen les empreses a través de la fundació tripartita i d’aquesta manera la formació dels treballadors d’una empresa té cost zero.

Osona idiomes us pot tramitar la bonificació de la formació d’idiomes.