Ampes

 

Fem l’anglès extraescolar de moltes escoles de la comarca.

 

L’alumne pot triar fer anglès acadèmic o anglès lúdic.

 

● ANGLÈS LÚDIC

 

L’anglès lúdic o fun with English, són com uns tallers que vam iniciar fa 5 anys .De manera amena, lúdica i divertida, l’alumne interactuarà amb la llengua anglesa a través del joc, de les cançons i de les diferents activitats i manualitats.

 

L’anglès lúdic està pensat per treballar l’activitat al voltant de quatre eixos que treballem transversalment i combinant diferents activitats: story telling and role play, songs, arts and crafts i, principalment, games. Tenim sempre present que el nen gaudeixi i alhora tingui contacte constant amb la llengua anglesa amb un programa concret i adaptat al nivell i a l’edat. Es tracta d’un programa doncs que inclou activitats com explicar contes, teatre, jocs, cançons, i manualitats.

 

● ANGLÈS ACADÈMIC

 

Pel que fa a l’anglès Acadèmic, Osona Idiomes utilitza una metodologia d’aprenentatge de la llengua anglesa que es concentra totalment en la immersió lingüística i seguint unes pautes .

 ✓ Infantil (P3, P4 i P5), la nostra feina més important és que els alumnes puguin aprendre amb una immersió total de la llengua anglesa i sobre tot amb ganes de passar-ho bé i comunicar-se a través del joc.

 ✓ Cicle Inicial (1r i 2n), es continua motivant a l’alumne per poder aprendre dintre d’un context d’immersió total de la llengua anglesa. Comunicar-se amb activitats de joc i també introduint totes les habilitats competencials de la llengua anglesa. (reading, writing, listening i speaking).

 ✓ Cicle Mitjà (3r i 4t) i Cicle Superior (5è i 6è) s’enfoca als alumnes per fer els exàmens Oficials de la Universitat de Cambridge, seguint les pautes estructurals i d’equivalència del Marc Comú Europeu

 

Pautes a seguir en l’anglès acadèmic:

 

✓ LEVEL TEST: Durant la primera setmana de curs, es convocarà a tots els alumnes nous per tal de fer una prova de nivell. (El nivell dels alumnes no es mesura amb el curs escolar, si no en les competències de la llengua anglesa).

✓ EXAMS : Cada final de trimestre els alumnes s’avaluen amb uns exàmens on hi consta les 4 habilitats bàsiques en l’aprenentatge de l’anglès: listening, speaking, writing i reading.

✓ MATERIAL : Els alumnes tenen un material ( students book, workbook, i Cds) que es cobra el mes de novembre,

✓ REPORTS: Cada final de trimestre els pares reben un informe molt complert sobre l’aprenentatge dels seus fills.

 ✓ INTERVIEWS: Durant el segon trimestre, de gener a març els pares poden demanar entrevista amb els professors/es per parlar de l’evolució dels seus fills.

 ✓ GROUP SIZE: Els grups són amb un mínim de 4 alumnes i el màxim de 8 nens per classe.