Choose our premium WordPress themes for your business or personal website. We welcome you to join our community for best wordpress themes - www.jartheme.com/wordpress

Cursos

Cursos

CURSOS INTENSIUS A L’ESTIU
Són cursos durant el mes de Juliol . Hi ha cursos de preparació pels exàmens oficials de la Universitat de Cambridge, tenint en compte que hi ha una convocatòria a finals de juliol. També hi ha cursos de reforç i també cursos de conversa.

Cursos per nens

A Osona Idiomes comencem des dels 2 anys amb l’aprenentatge de les llengües. Volem que el procés d’aprenentatge sigui totalment natural i és per això que fem immersió total a les classes . Volem transmetre la llengua d’una forma amena i divertida i de la manera més natural possible. Els grups són molt reduïts i això permet potenciar la comprensió i la comunicació oral .

A 3r de primària comencem amb la programació dels exàmens oficials Young learners Starters, i anem seguint amb la continuació dels mateixos.

Els cursos durant l’any van des d’una hora lectiva a la setmana fins a 2 hores.

Cursos per joves

A secundària l’objectiu continua essent el mateix. Volem que els alumnes assoleixin els seus objectius i tinguin els millors resultats pel que fa als exàmnes de la Universitat de Cambridge. A través de les classes dinàmiques i participatives i en un grup molt reduït, continuarem transmetent als alumnes la motivació i l’interès en l’aprenentatge de la llengua.

Oferim cursos de 2h i 3 h lectives setmanals.

Oferim una hora de consulta gratuïta per tots els alumnes, en el cas de necessitar o voler una atenció més individualitzada.

Cursos per adults

Està dedicat a aquells que tingueu ganes d’ampliar la vostra formació. Tenim diferents cursos per a adults que s’adapten a diferents nivells i horaris.

Oferim classes de gramàtica enfocades als exàmens oficials i també classes de conversa.

Oferim cursos des de 1h lectiva a la setmana fins a 3 hores.

Oferim classes particulars

Cursos per empreses

Osona Idiomes organitza els cursos d’idiomes que més convingui a cada empresa, adaptat a les necessitats de l’empresa, a nivell de formació i d’horari.

Gestionem les subvencions que tenen les empreses a través de la fundació tripartita i d’aquesta manera la formació dels treballadors d’una empresa té cost zero.

Osona idiomes us pot tramitar la bonificació de la formació d’idiomes.

CONTACTAR

On Som

Accedir